Etusivu

 

Aikuisten poika (2014)

Uusimmat oppimateriaalipaketit

3 askelta Koulukinoon

Lovemilla

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Miekkailija

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Toiset tytöt

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Late Lammas -elokuva

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Lisää oppimateriaaleja >

Elokuvakasvatus vihdoin yksissä kansissa!

Marjo Kovanen ja työryhmä: Elokuvakasvatuksen opas

Nemo 2013. ISBN 978-952-240-210-3. Ovh 29 €

Kirja on saatavilla kaikista hyvinvarustetuista kirjakaupoista ja nettikaupoista sekä Kustannusosakeyhtiö Nemon omasta verkkokaupasta.

3 askelta Koulukinoon

Tutustu oppimateriaaleihin ja valitse ryhmällesi sopivin elokuva.
Ota yhteyttä paikalliseen elokuvateatteriin. Lue ohjeet kohdasta Miten toimia?
Katso, nauti, tunne ja opi!

 

Blogi

Kelaamo on verkkoyhteisö nuorille elokuvantekijöille. Opettaja, liity nyt Kelaamon elokuvakasvattajille suunnattuun Edu-osioon. Koulukinon lisäksi yhteisöstä löydät muita elokuvakasvatustoimijoita ja aktiivisia opettajia. Palvelun tuottaa Koulukino - Skolbio ry.

 

Media-avain on vanhempia ja ammattikasvattajia palveleva verkkosivu, joka arvioi lapsille ja nuorille suunnattuja mediasisältöjä kasvatuksen, myönteisten viestien ja medialukutaidon näkökulmasta. Palvelun tuottaa Koulukino - Skolbio ry.

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) Elokuvapolulla käydään läpi elokuvailmaisun perusteita ja tutustutaan audiovisuaalisen kerronnan mahdollisuuksiin. Sivusto tarjoaa kouluille mahdollisuuden käyttää elokuvanäytteitä omassa opetuksessaan maksutta. Näytteiden avulla avataan sitä, miten audiovisuaalisin keinoinvälitetään katsojalle tunnelmia ja kokemuksia. 

 

Mediakasvatus.fi on palveleva sivusto lasten, nuorten ja median kanssa työskenteleville ammattilaisille, tutkijoille ja vanhemmille. Ajankohtaisia mediakasvatuksen uutisia, tapahtumia, materiaaleja ja tutkimuksia kokoavaa verkkopalvelua ylläpidetään opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

 

 

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa